Укр. Укр.

Eng. Eng.



Участь членів УАОПП в міжнародній зустрічі з проблеми формування команд в організації (9-11 лютого 2007 р., м. Катовіце, Республіка Польща)


9-11 лютого 2007 р., м. Катовіце (Республіка Польща) відбулася міжнародна зустріч з проблеми формування команд в організації.


У зустрічі  взяли участь представники чотирьох країн:

- Prof.Barbara KoŜusznik(Poland)

- Dupl. Psyh. Ute Schmidt-Brasse (Germany)

 -Urs Wenzel (Germany)

- Prof. Zoltán Bogáthy (Romania)

-Prof. Lyudmila Karamushka (Ukraine)

-Dr. Olena Fil (Ukraine)

 Основною метою зустрічі було обговорення результатів дослідження з проблеми формування команд в організації, які зібрані на попередніх етапах наукової та практичної роботи учасників зустрічі та підготовка спільного міжнародного проекту з даної проблеми.

 Під час зустрічі відбувався жвавий обмін думками з проблеми сутності, видів команд, чинників, які впливають на її становлення. Особливу увагу було приділено крос-культурних особливостям діяльності команд.

 Учасники зустрічі також ознайомилися з основними напрямками діяльності Сілезького Університету м. Катовіце,  його музеєм,  а також  з історичними та культурними місцями м. Катовіце. 

Члени української делегації також відвідали м.Катовіце та м.Варшаву, де ознайомились з історичними пам"ятками цих прекрасних польських міст.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ