Укр. Укр.

Eng. Eng.



Тренінг «Формування підприємницької поведінки у персоналу освітніх організацій для ефективного забезпечення організаційного розвитку»


20 грудня 2011 року в Університеті менеджменту освіти відбувся тренінг «Формування підприємницької поведінки у персоналу освітніх організацій для ефективного забезпечення організаційного розвитку». Тренінг проводила Креденцер Оксана, к.п.н., член Виконавчої дирекції УАОППП, науковий співробітник лабораторії організаційної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.


У тренінгу прийняли участь заступники керівників ВНЗ І та ІІ рівнів акредитації  із різних регіонів України. Під час проведення тренінгу учасники визначили значущість вияву керівниками освітніх організацій підприємницької поведінки для ефективного забезпечення організаційного розвитку. За допомоги діагностичних методів учасники мали можливість оцінити власний рівень розвитку підприємницької поведінки, її окремих характеристик, визначити власні резерви для професійного розвитку. Важливим досягненням проведеного тренінгу, за результатами підсумкового опитування, стала актуалізація потреби у подальшому розвитку підприємницької поведінки. В цілому тренінг пройшов у комфортній дружньо-професійній атмосфері та залишив позитивні враження як у ведучого, та і у його учасників. Креденцер О. висловлює щиру подяку всім, хто сприяв організації та проведенню цієї акції.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ