Укр. Укр.

Eng. Eng.



Святкування 10-річчя УАОППП


З метою сприяння розвитку організаційної психології та психології праці в Україні 6 грудня 2002 року було створено Українську Асоціацію організаційних психологів та психологів праці, головуючою якої було обрано доктора психологічних наук, професора Людмилу Миколаївну Карамушку. Для Людмили Миколаївни ця справа стала справою життя, в яку вона кожного дня вже протягом 10 років вкладає частину своєї душі. Плідно, дружно та завзято відпрацювавши весь цей час, 21 грудня 2012 року члени Асоціації зібрались у Києві на підведенні підсумків своєї роботи та святкуванні першого серйозного ювілею.


Урочисте засідання було розпочато членом-кореспондентом НАПН України, доктором психологічних наук, професором, заслуженим працівником освіти та науки України, Президентом Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці Карамушкою Людмилою Миколаївною.

Сьогодні Асоціація – це 19 відділень у різних регіонах України, які об’єднують більш 200 членів.

На святі до десятиріччя зібрались представники різних осередків. Психологи з’їхалися до Києва щільно підготовленими, адже всі вони привезли з собою доповіді, презентації та слова вітання. Кожному є чим поділитися, що розповісти, чим похвалитися. Не дивлячись на урочистість зустрічі в залі панувала тепла та дружня атмосфера. Лунало багато спогадів тих, хто в Асоціації з перших днів, хто був свідком та учасником її зростання.

Вітальне слово взяли представники Університету менеджменту освіти на чолі з О.І. Бондарчук, кримчани Мазілова Г. та Францев О., керівник Камінець-Подільського відділення Сич В., керівник Алчевського осередку Лебедєва Н. з Самойленком Д., керівник Луцького відділення Малімон Л., привітали всіх представниця горлівського осередку Радченко О. та друзі-співробітники з Харкова. Студентський осередок на чолі з Карамушкою Т. не залишив без привітання своїх старших наставників. На превеликий жаль не всі змогли цього дня особисто прибути до Києва, проте всі вони надіслали листи або ж зателефонували.

Передноворічний настрій, подарунки, яскраві презентації, різнокольорові знімки різних офіційних та неофіційних заходів, музичний супровід та навіть «коронація» Людмили Миколаївни задали веселий та жвавий хід святкуванню.

За десять років свого існування Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці набула безліч зв’язків із науковим світом Білорусі, Польщі, Німеччини, Франції, Нідерландів. Конгреси з психології проводилися у Греції, Норвегії, Португалії, Туреччині, Швеції, Іспанії, Чехії, Болгарії. Проте українські психологи на цьому не зупиняються. Вони щосили намагаються розширювати коло своїх зв’язків та не перестають зміцнювати вже існуючі відносини з колегами. Залишається побажати Українській Асоціації організаційних психологів та психологів праці нових наукових досягнень, наснаги в роботі всім без винятку членам асоціації, розширення сфери діяльності та ще багато-багато ювілеїв і свят, відзначених таким же дружнім колективом, «родиною». 

До 10-ліття УАОППП була підготовлена в електроному вигляді брошура 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ