Укр. Укр.

Eng. Eng.



ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ТА УЧАСТЬ УКРАЇНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ В 28 МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ З ПРИКЛАДНОЇ ПСИХОЛОГІЇ (м. ПАРИЖ, 8-13 ЛИПНЯ 2014 р. )


8-13 липня 2014 р. в м. Парижі відбувся 28 Міжнародний конгрес з прикладної організаційної психології (28th International Congress of Applied Psychology).
Українські організаційні психологи прийняли активну участь в даному конгресі.


Науковцями було здійснено такі основні форми роботи на конгресі: 

1) За запрошенням оргкомітету конгресу співробітниками та докторантами  лабораторії  організаційної психології  Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України організовано та проведено запрошений симпозіум  (Invited Symposium) “Team processes and performance in different types of organizations”  (ICAP2014-SP1316) (Керівник симпозіуму – член кореспондент НАПН України, Л. Карамушка, учасники симпозіуму –  кандидат психологічних наук,   доктор психологічних наук, професор О. Бондарчук, кандидат психологічних наук, доцент О. Креденцер, кандидат психологічних наук В. Лагодзінська, кандидат психологічних наук К. Терещенко, кандидат психологічних наук, доцент М. Ткалич).

На симпозіумі були представлені останні розробки українських організаційних психологів з даного наукового напрямку.          

 2) Зроблено 5 доповідей на інших симпозіумах і тематичних сесіях;

 3) Підготовлено та опубліковано  14 тез виступів;

 4) Обговорено подальші форми співпраці із провідними зарубіжними психологами в галузі організаційної та економічної психології. 

 5) Проведено флешмоб  “Моя Україна”, під час якого українські психологи висловити свою гарячу любов та відданість до України.

Окрім участі безпосередньо в конгресі, психологи мали змогу прийняти участь в прекрасній культурній програмі: змогли відвідати історичні та мальовничі місця м.Парижу  (Лувр, Люксембурський сад,  Нотер Дам де Парі, Версаль та ін.), прогулятися по знаменитим вулицям м.Парижа  (Ріволі, Сан-Мішень, Сан-Жермен, Єлісєєвські поля  та ін.), піднятися на Ейфелеву башню, покататися на кораблі по Сені, а також приняти участь у святковому параді (за участю Президента Франції) та святковому салюті,  присвяченому Дню Бастилії та ін.  Також незабутні враження в учасників конгресу залишились від відвідування бельгійського  міста Брюге.

Слід зазначити, що в складі групи, окрім психологів з Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України,  були представлені психологи з інших вузів  (Запорізького національного університету, Національної Академії статистики, обліку та аудиту, Університету менеджменту освіти НАПН України та ін.).

Лабораторія організаційної психології та Виконавча Дирекція УАОППП дякує адміністрації Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України за підтримку та сприяння участі  в одному із найбільш престижних міжнародних психологічних форумів.

Окрім того, дякуємо Насті Хайруліній та  Ірині Крещенко за організацію культурної програми в м.Парижі та приємні часи, проведені разом в цьому прекрасному місті.    

Запрошуємо всіх членів УАОППП  до активної участі в подальших міжнародних психологічних конгресах!!!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ