Укр. Укр.

Eng. Eng.



18 травня 2016 року члени Виконавчої Дирекції УАОППП прийняли участь в засіданні круглого столу «Актуальні проблеми психології в умовах соціальної напруженості в Україні»



18 травня 2016 року в Національній академії статистики обліку та аудиту відбулося засідання круглого столу на тему: «Актуальні проблеми психології в умовах соціальної напруженості в Україні».

Організатори круглого столу: кафедра філософії та соціально-гуманітарних дисциплін  Національної академії статистики обліку та аудиту та лабораторія організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.

На засіданні круглого столу виступили члени Виконавчої Дирекції УАОППП (О.В. Креденцер, К.В. Терещенко, В.І. Лагодзінська, О.С. Ковальчук, В.М. Івкін) з науковими доповідями, що висвітлювали основні результати досліджень, що здійснюються в рамках виконання науково-дослідної теми лабораторії «Психологічні технології підготовки освітнього персоналу до розвитку організаційної культури в умовах соціальної напруженості» (2016–2018 рр.; науковий керівник – член-кор. НАПН України, доктор психологічних наук, професор Л. Карамушка).

З цікавими доповідями виступили  викладачі кафедри філософії та  соціально-гуманітарних дисциплін  Національної академії статистики обліку та аудиту та члени УАОППП (В.В. Пархоменко, Г.Б. Черушева, О.Р. Щіпановська).

Окрім того, активну участь у засіданні круглого столу прийняли члени студентського  науково-психологічного гуртка кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Національної академії статистики обліку та аудиту (студенти Майструк Юлія, Гайдук Оксана, Макян Тігран, Нелуп Анастасія, Псурцева Вікторія, Ромер Ганна, Денисюк Анастасія та аспірантка Рибак Ірина).

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ