Укр. Укр.

Eng. Eng.



30 січня 2017 р. відбувся семінар на тему «Психолог в організації: напрямки роботи, ролі, проблеми»



       Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) спільно з лабораторією організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України започатковано серію семінарів з проблеми діяльності психолога в організації.

       30 січня 2017 р. відбувся перший семінар з цього напрямку  на тему «Психолог в організації: напрямки роботи, ролі, проблеми». Семінар провела Ковальчук Олена Миколаївна, керівник навчальних проектів для управлінців компанії «Мeтінвeст», член УАОППП.

       З урахуванням багатого практичного досвіду керівника семінару, було визначено основні напрямки психолога в організації, його ролі, проблеми, з якими організаційних психолог зустрічається в процесі взаємодії з роботодавцями, менеджерами, персоналом, представниками суміжних професій. Наголошено необхідність реалізації в діяльності психолога двох основних ”векторів” роботи: підвищення організаційної ефективності та сприяння благополуччю працівників організації.    

        Відбулося активне обговорення основних напрямків взаємодії академічної та практичної організаційної психології. При цьому з приємністю можна відзначити, що більшість дисертаційних проектів, підготовлених членами УАОППП, та науково-дослідних тем, виконаних в лабораторії, було присвячено психологічним проблемам, які є актуальними для діяльності сучасних організації (адаптації персоналу, його мотивації, здійсненню професійної кар’єри, формуванню відданості організації,  формуванню організаційної культури, орієнтації організації на клієнта та ін.).

        Окрім активної і насиченої інформаційної частини, керівником семінару було проведене і практичні вправи, спрямовані, зокрема,  на досягнення командного успіху.

        Дякуємо Олені Ковальчук та всім учасникам семінару за професійне спілкування!

        Запрошуємо всіх бажаючих, разом з членами УАОППП, долучитись до обговорення даної проблеми у різних формах: проведення презентацій, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів та ін.

        Контактний тел. – 067 953 40 31.

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ