Укр. Укр.

Eng. Eng.



15th European Congress of Psychology "Psychology addressing Society’s greatest Challenges" (Amsterdam, 11-14 July 2017)



Протягом 11-14 липня 2017 р. Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) було організовано участь українських психологів в провідному європейському психологічному форумі з різних напрямків психології - 15 Європейському конгресу з психології (ECP2017, Амстердам). Даний конгрес організовується та проводиться раз в два роки Європейською Федерацією психологічних асоціацій (European Federation o Psychologists’ Association, EFPA), яка включає 38 національних психологічних асоціацій та об’єднує понад 300 тис. психологів.
До складу творчої групи увійшли співробітники таких організацій: 1) Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України (Людмила Карамушка, Оксана Креденцер, Гелена Лагос, Валентина Лагодзінська, Кіра Терещенко, Ірина Ковтун та ін.); 2) Університету менеджменту освіти НАПН України (Олена Бондарчук); 3) Запорізького національного університету (Наталія Шевченко); 4) Національної академії статистики, облік та аудиту (Галина Черушева, Олена Щіпановська); 5) Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Анастасія Волкович); 6) Страсбурзького університету (Валентин Пожидаєв).
Протягом роботи конгресу було зроблено 4 усних та 7 постерних презентацій, здійснено керівництво тематичною сесією. Таож відбулися також цікаві зустрічі із зарубіжними колегами, відвідано наукові виставки, встановлено нові наукові контакти тощо.
Слід зазначити, що група відрізнялась разноманітністю: в складі групи були, як відомі професори, так і студенти; як члени УАОППП, так і ті, хто лише підтримує активність УАОППП; як представники українських, так і зарубіжних освітніх організацій; як активні учасники психологічних конгресів, так і ті, хто виїхав вперше та ін. та ін. І саме це, напевне, робило взаємодію в групі особливо цікавою.
Координаторами групи виступили: Президент УАОППП Людмила Карамушка та член Виконавчої дирекції УАОППП Оксана Креденцер.
Дякуємо всім учасникам групи за співпрацю!
Запрошуємо всіх членів УАОППП та всіх, кому цікава наша Асоціація, до подальшого співробітництва, зокрема, в сфері міжнародних контактів!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ