Укр. Укр.

Eng. Eng.



Cвяткування УАОППП Нового 2017 року


Традиційний Новорічний корпоратив, який проходив 23 грудня 2017 року у кафе «Шоколадниця» з чудовим видом на Хрещатик, був справжньою новорічною казкою: повітря, наповнене відчуттям свята, вогники, шампанське, запашна кава, щирий сміх, веселощі.


На початку вечора з вітальним словом до колег звернулась Президент УАОППП Людмила Миколаївна Карамушка. Вона не лише тепло привітала зі святом присутніх, але й відзначила здобутки членів Асоціації за рік, що минав, та коротко розповіла про плани на майбутнє.

Людмила Карамушка подякувала всім, з ким вона разом працює, і побажала щастя, любові, віри, кохання, тепла у Новому році.

Вітальну естафету підхопили члени осередків УАОППП. Зокрема, слово взяли гості з Університету менеджменту освіти Олена Бондарчук, Олександра Брюховецька, Тетяна Чаусова, Максим Москальов. Вони весело та щиро вітали усіх присутніх зі святом.

Викладачі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Олена Винославська, Марія Кононець, Сергій Кононенко та Амінет Апішева висловили колегам найкращі побажання.

Невимущену атмосферу свята підтримала своїми вітаннями завідуюча кафедрою психології Університету «КРОК» Ірина Сингаївська, яка подякувала за гарний настрій і яскраві емоції і побажала всім присутнім нових досягнень у Новому році.

Анжеліка Поплавська з Запоріжжя та Вадим Журавльов з Хмельницька яскраво привітали колег з Новим роком та побажали невичерпної енергії, наснаги, родинного затишку і благополуччя

Свято було продовжено вітаннями від співробітників лабораторії організаційної психології Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, Оксани Креденцер, Олександра Ковальчука, Кіри Терещенко,  Володимира Івкіна та Валентини Лагодзінської.

Ірина Ковтун та Олена Щипанівська подякували за можливість бути частинкою чудової команди науковців. Свої теплі почуття висловили також Наталія Клименко, Ольга Дробот, Олена Корусь, Інна Заіка, Олена Ковальчук, Альона Берднікова, Катерина Охотницька, Марія Станіславська та Юрій Ковровський

Незабутні враження подарували присутнім Ольга Дробот з її оригінальними та чарівними авторськими піснями та Сергій Кононенко, який виконував запальні новорічні пісні.

Здібності до красномовства та перевтілення продемонструвала Антоніна Шевченко, яка виступала в ролі Діда Мороза.

Протягом вечора гостей надихала на веселі конкурси та кумедні вікторини ведуча новорічного свята Оксана Креденцер.

Змістовно, цікаво, весело, але, на жаль, дуже швидко промайнув Новорічний вечір. Та він залишив по собі приємні спогади і надихнув всіх присутніх на нові звершення та подальшу плідну співпрацю.

До наступних зустрічей, друзі!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ