Укр. Укр.

Eng. Eng.



Науково-практичний семінар «Особливості навчання та розвитку персоналу організації в корпоративному університеті»


26 жовтня 2017 р. в лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України відбувся науково-практичний семінар «Особливості навчання та розвитку персоналу організації в корпоративному університеті».

Організатори семінару: лабораторія організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України та Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці (УАОППП).

Відповідальна за проведення семінару – Оксана Креденцер.


Семінар провела  Віра Помилуйко, кандидат психологічних наук, докторант кафедри теоретичної та консультативної психології НПУ імені М.П. Драгоманова, сертифікований спеціаліст із навчання та розвитку персоналу (European Centre HRM-Europe), яка має п”ять

 років досвіду у сфері навчання та розвитку персоналу в українських та міжнародних компаніях («Бізнес-Конструктор», «Міжнародний проект з навчання та розвитку організації Getwin», «Укргаз», «КСУ», «Журнал ЖКГ» та ін.).


У процесі семінару  відбулося активне обговорення ряду актуальних проблем роботи корпоративного університету:  роль навчання персоналу та його професійного розвитку в компанії; відповідність навчання персоналу стандартам компанії;   структура та  основні напрямки діяльності корпоративного університету;  формування професійних компетенцій персоналу  організації відповідно до посади в організації; роль наставництва в процесі адаптації персоналу та ін.

Особливий інтерес викликали питання, які стосуються технологій роботи психологів в корпоративного університету,  взаємодії психологів з іншими фахівцями, критерії ефективності підготовки персоналу та ін.

 Дякуємо Вірі Помилуйко  за прекрасні хвилини професійного спілкування!!!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ