Укр. Укр.

Eng. Eng.



15 -річчя Української Асоціації організаційних психологів і психологів праці (УАОППП). Науково-практичний семінар



1 грудня 2017 р. в Інституті психології імені Г.С.Костюка НАПН України відбувся науково-практичний семінар, присвячений 15 -річчю Української Асоціації організаційних психологів і психологів праці (УАОППП).

З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор Інституту академік Максименко Сергій Дмитрович, який підкреслив важливу роль УАОППП у розвитку організаційної та економічної психології в Україні. Різноманітні форми активності УАОППП відзначив заступник директора Інституту з науково-інноваційної роботи член-кореспондент НАПН України Кокун Олег Матвійович. Президент УАОППП, член-кореспондент НАПН України Карамушка Людмила Миколаївна висвітлила основні напрямки діяльності, досягнення та резерви розвитку Асоціації, а також подякувала дирекції Інституту за підтримку на всіх етапах діяльності УАОППП.

Протягом семінару було представлено вітання від багатьох державних та громадських організацій та від осередків УАОППП. Також було презентовано роботу 22 місцевих осередків УАОППП, які об'єднують понад 200 організаційних психологів в різних регіонах України.

Важливою частиною семінару було обговорення актуальних завдань діяльності УАОППП, перспектив розвитку організаційної та економічної психології в Україні.

Людмила Карамушка подякувала всіх членів УАОППП за активну участь в роботі Асоціації.

Особлива подяка була висловлена членам Виконавчої дирекції УАОППП - Оксані Креденцер, Кірі Терещенко, Валентині Лагодзінській, Олександру Ковальчуку, та Володимиру Івкіну - за роботу щодо організації діяльності та розвитку УАОППП.

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ