Укр. Укр.

Eng. Eng.



Новорічний вечір УАОППП



Одним із сучасних трендів в організації професійної діяльності сучасних фахівців  є створення професійно-громадських об'єднань (асоціацій, товариств тощо). 

Це дає можливість фахівцям належати до  спільнот, які сприяють професійній ідентифікації особистості,  вияву ініціативи, творчості, професійному розвитку, міжособистісному спілкуванню, а також гармонійному поєднанню професійної  та інших сфер життєдіяльності особистості (відпочинку, обміну інтересами, емоціями, пізнання світу та інш.).

Саме до таких об'єднань належить і Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці (УАОППП), яка створена в 2002 р., є членом  Європейської Асоціації з даного напрямку психології (EAWOP). УАОППП  сприяє професійному та особистісному розвитку членів Асоціації, а також їх міжособистісному спілкуванню...

Однією із гарних традицій УАОППП є проведення новорічних вечорів-зустрічів...  Не виключенням став і теперішній рік. 27 грудня  на Новорічному вечорі УАОППП, в якому взяли участь члени  Асоціації  з  Білої Церкви,  Запоріжжя, Києва, Львова, Сум, Хмельницького.

Основними активностями на Новорічному вечорі були підведення   результатів діяльності і УАОППП  за  2018 р., плани на 2019 р., а також конкурси, танцювальна програмам, музика, спів під гітару... І все це відбувалося в умовах невимушеної, сімейної, дружньої атмосфери...

Дякуємо всім учасникам за прекрасний вечір.

Успіхів, тобі, УАОППП, в 2019 р....

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ