Укр. Укр.

Eng. Eng.



Арефнія С.В. Поднять паруса или в поисках жизненных ценностей. К. 2020



«Головна цінність - це Життя, її наповнення і те, як Ви нею розпоряджаєтесь», - впевнена автор книги.

            Художньо-психологічна книга про важливе, турбуюче кожного питання пошуку сенсу життя. Автор пропонує подивитися на Життя через призму життєвих цінностей, якими вона наповнена. «Усвідомлення власного сценарію життя, вибору життєвого шляху і цінностей, підвищує якість перебування на цій Землі», - стверджується в книзі.

            Автор у своїй книзі використовує метафору корабля з вітрилами, де кожне вітрило є осередком, накопичувачем життєвих цінностей. Всього, автор пропонує, чотири вітрила: - Сімейні цінності; - Духовні; - Матеріальні; - Цінність Саморозвитку. Вітром, що наповнює вітрила, стали - Бажання, тому, що тільки їхня енергія здатна зрушити нас з місця і змусити нас діяти. Щогла корабля, в книзі, символізує Здоровіє, так як на ньому тримається все життя. І звичайно, корабель знаходиться в неминучому просторі Часу, який біжить, відраховуючи роки, місяці, години або хвилини нашого життя. І тут, автор закликає усвідомлювати цінність Часу.

            Книга, є практичним посібником, так як містить практичні рекомендації, а також вправи, які доповнюють викладені думки і дозволяють читачеві йти по шляху саморозвитку. Матеріал буде корисним в роботі фахівцям в області психології, психотерапії, педагогіки, соціальними працівниками.

            Книга пронизана віршами, в тому числі і авторськими, читаючи які Ви обов'язково відчуєте всю палітру переживань, описаних в книзі. Ілюстрування  картинами відомих художників, стало вже традицією оформлення книг автора, вони радують око, розвивають і зберігають культурну спадщину.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ