Укр. Укр.

Eng. Eng.



Опубліковано черговий випуск Інформаційного бюлетеня УАОППП!



Шановні колеги!

Опубліковано черговий (№ 25) Інформаційний бюлетень Української асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП). 

Цей номер Інформаційного бюлетеня містить інформацію про діяльність Української асоціації організаційних психологів та психологів праці у складний період  січень – грудень 2022 року.

На сторінках бюлетеня Ви знайдете інформацію про наукові події, що відбулись в Україні, а саме про Міжнародну науково-практичну конференцію «Психологічна допомога дітям в умовах війни» (1 червня 2022 року, м. Київ), про ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Технології забезпечення психологічного здоров’я персоналу організацій в умовах війни», в рамках XIV Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» (23 листопада 2022 року), а також про серію вебінарів  «Психологічна підтримка особистості в умовах війни»: Україна-Польща.

Окрім того бюлетень містить розділ щодо міжнародної співпраці УАОППП. Тут ви можете ознайомитесь з інформацією про воркшоп «Психічне здоров'я та психосоціальна допомога для постраждалих від війни»  (7-8 вересня 2022 р., Вільнюс, Литва), співпрацю УАОППП з Європейською мережою організаційних психологів та психологів праці, а також про зміст та основні етапи реалізації Благодійного проєкту «Соціально-психологічна підтримка українців в Німеччині». 

В ці непрості часи наша Асоціація, як і вся країна, не залишилась насамоті, а була підтримана міжнародною психологічною спільнотою. Тож в цьому випуску ви можете ознайомитись зі звітом щодо реалізації донатів Ukrainian Psychologists Fund (USA)  та European Network of Organizational Psychologists (ENOP).

Бюлетень містить досить корисну в науковому сенсі інформацію щодо змісту чергових номерів наукового журналу «Організаційна психологія. Економічна психологія», що висвітлюють проблеми організаційної та економічної психології, а також анонс останніх наукових публікацій, які видано членами УАОППП.

Вітаємо всіх членів УАОППП  з Різдвом та Новим 2023 роком та бажаємо щастя і нових звершень, а головне ПЕРЕМОГИ та МИРУ у новому 2023 році!

 

З повагою,

Карамушка Людмила, дійсний член  НАПН України, д-р психол. н., проф. - головний редактор; Креденцер Оксана, д. психол. н., доцент - заступник головного редактора;

Члени редакційної колегії:  Терещенко Кіра, д. психол. н.; Ковальчук Олександр; Лагодзинська Валентина, к.психол. н.;  Івкін Володимир, к. психол. н., доцент

м. Київ, грудень 2022


pdf file

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ