Укр. Укр.

Eng. Eng.



ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ УАОППП (грудень 2023, № 26)



Шановні колеги!

Перед Вами – черговий (№ 26) Інформаційний бюлетень Української асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП). 

Цей номер Інформаційного бюлетеня містить інформацію про діяльність Української асоціації організаційних психологів та психологів праці у складний період  січень – грудень 2023 року.

На сторінках бюлетеня Ви знайдете інформацію про наукові події, що відбулись в Україні, а саме про ІV Всеукраїнський конгрес з організаційної  та економічної психології, що відбувся  23-24 листопада 2023 року, м. Київ.

Окрім того бюлетень містить розділ щодо міжнародної співпраці УАОППП. Тут ви можете ознайомитесь з інформацією про серію міжнародних вебінарів «Психологічне здоров’я особистості в умовах війни і повоєнний час» (Україна-Польща-Ізраїль)  для освітян та психологів, про участь членів УАОППП в 21-му Європейському конгресі з психології праці та організаційної психології, що відбувся 24-27 травня 2023 року, м. Катовіце, Польща, а також про зміст та основні результати діяльності благодійного проєкту «Соціально-психологічна підтримка українців в Німеччині». 

Бюлетень містить досить корисну в науковому сенсі інформацію щодо змісту чергових номерів наукового журналу «Організаційна психологія. Економічна психологія», що висвітлюють проблеми організаційної та економічної психології, а також анонс останніх наукових публікацій, яких видано членами УАОППП.

 

З повагою,

Карамушка Людмила, дійсний член  НАПН України, д-р психол. н., проф. - головний редактор; Креденцер Оксана, д. психол. н., професор - заступник головного редактора;

Члени редакційної колегії:  Терещенко Кіра, д. психол. н.; Лагодзінська Валентина, к. психол. н.;  Івкін Володимир, к. психол. н., доцент; Ковальчук Олександр.

м. Київ, грудень 2023


pdf file

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ