Укр. Укр.

Eng. Eng.



Зустріч українських організаційних психологів з всесвітньо відомим вченим Вілмар Шауфелі у м. Лювені (Бельгія)



Під час проведення GSM (Small group meeting) з проблеми «Strengthening of Organizational and Military Psychology» (Лювен, Бельгія), яка була організована Європейською асоціацією організаційних психологів та психологів праці 21-22 лютого 2024року  у м. Лювені (Бельгія),відбулася зустріч делегації Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) з всесвітньо відомим вченим у сфері професійного ментального здоров'я та професійного вигорання Wilmar Schaufeli (Нідерланди).

Зустріч відбулася після неймовірно глибокої лекції Wilmar Schaufeliпід час проведенняGSM, яка була присвячена аналізу змісту професійного вигорання, його основним характеристикам, співвідношенню з депресією  та ПТСР, методам діагностики і технологіям профілактики, зокрема, у військових.

Wilmar Schaufeli є почесним членом УАОППП з 2007 року, коли був у Києві та працював з українськими організаційними психологами, під час проведення  X-th European Conference on Organizational Psychology and Health Care (Kyiv, 3-6, October, 2007).

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ