Укр. Укр.

Eng. Eng.



Олександр Сергійович Ковальчук....



Світла пам'ять....

Виконавча дирекція УАОППП та дирекція Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України з глибоким сумом повідомляє, що 12 липня 2024 року на 74-році життя, після тяжкої хвороби, помер член Виконавчої дирекції УАОППП та науковий співробітник лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту Олександр Сергійович Ковальчук.

Олександр Сергійович понад 25 років працював в Інституті психології імені Г.С.Костюка НАПН України на посаді заступника директора Інституту, наукового співробітника лабораторії організаційної та соціальної психології. Був більше 20 років членом Виконавчої дирекції Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП), своєю активністю сприяв розвитку організаційної психології в Україні.

Олександр Сергійович був прекрасною, чуйною людиною, висококваліфікованим фахівцем, люблячим батьком для своїх дітей і внуків, користувався великою повагою серед співробітників лабораторії та Інституту, членів Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким Олександра Сергійовича… Світла пам’ять…

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ