Укр. Укр.

Eng. Eng.
УВАГА!!!! 25 жовтня 2024 р. відбудеться Марафон психологічних технологій та практик



МАРАФОН ПСИХОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ПРАКТИК «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ»


Під час Марафону відбудеться майстер-клас: "Актуальність та необхідність процесу колективного горювання як головного чинника трансформації зрілого суспільства на прикладі України"


Ведуча майстерні: Оксана Королович, психолог Ph.D., тренер, супервізор. Експерт з 25-річним досвідом у галузі травма-терапії, сімейної системної психології, тілесно-орієнтованої терапії та арт-терапії. Засновник Громадської організації «Міжнародна спільнота жінок «Лагерта» та «Території розвитку та освіти від Оксани Королович». 3 2015 року є провідним тренером та супервізором міжнародних проєктів «HealthRight International» та Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров'я» за підтримки ФН ООН та UNICEF. Авторка наукових статей та книг.

Процес горювання нашої країни наповнений протилежними динаміками: з одного боку – співчуття тим, хто пережив втрату, з іншого – табуювання теми смерті та складних почуттів, пов’язаних з нею. Причина динаміки такого табуювання горювання лежить в коренях колективної трансгенераційної травми цілих поколінь, яка є в ДНК кожного українця.

Століттями наші люди потерпали насильства, що призвело до одночасного перенавантаження системи країни болем і відсутності ресурсу, щоб впоратися з цим перенавантаженням. І зараз наш народ знову проживає ту ж саму трагічну історію. І якщо нічого не вдіяти колективна трансгенераційна травма передасться і від нас наступним поколінням.

 

Що передує та підживлює передачу колективної травми через покоління? Замовчування, ігнорування, неправда, обмеження у просторі, руйнування традицій та ін. І це ключова проблема! Неможливо справитись з тим, чого не «видно» або умовно «не існує».

 

Детальна інформація про Марафон в інформаційному листі

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ