Укр. Укр.

Eng. Eng.
УВАГА!!!! 25 жовтня 2024 р. відбудеться Марафон психологічних технологій та практик



МАРАФОН ПСИХОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ПРАКТИК «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ»


Під час Марафону відбудеться майстер-клас: «Авторська методика "Малювання дихання" для самогармонізації у тривожних станах"


Ведуча майстерні: Подкоритова Лариса, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету, керівниця відокремленого підрозділу ВГО "Арттерапевтична асоціація" у Хмельницькій області, психологиня-арттерапевтка, м. Хмельницький

 

Авторська арттерапевтична методика «Малювання дихання» спрямована на гармонізацію фізичного і психічного стану людини. Вона також сприяє тому, що людина краще усвідомлює значущість власного дихання і себе як унікальної цінності. Методика може бути використана самостійно для самодопомоги при тривожних станах. Під час майстер-класу учасники мають можливість зосередитися на своєму диханні і дослідити його за допомогою малювання. Таке дослідження дає можливість зрозуміти вплив дихання на наш фізичний і психічний стан. Для участі у ньому потрібні папір формату А4, пензлики, стаканчики з водою і фарби для малювання (гуаш або акварель).

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ