Укр. Укр.

Eng. Eng.
УВАГА!!!! 25 жовтня 2024 р. відбудеться Марафон психологічних технологій та практик



МАРАФОН ПСИХОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ПРАКТИК «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ»


У рамках серії майстер-класів під час Марафону відбудеться майстер-клас " Сон як інструмент психічної рівноваги: методи самодіагностики, саморегуляції та відновлення в сомнотерапії".


Ведуча майстерні:
Олена Коломієць – кандидатка психологічних наук, психологиня, сертифікована сомнотерапевтка в міжнародній освітній програмі медицини та психології сну, фахівчиня Центру Сомнотерапії Оксани Волошиноії, викладачка «Інституту Розладів Сну та Психотравматичних Розладів», сертифікована коучиня (ICU), кандидатка в психотерапевти у методі Consonance Therapy.
 
На цьому майстер-класі буде представлено практичні інструменти для самостійного аналізу та корекції проблем зі сном. Учасники ознайомляться з методами самодіагностики порушень сну, такими як ведення щоденника сну, що дозволяють ідентифікувати проблеми зі сном. Будуть розглянуті практичні методи саморегуляції, зокрема дихальні вправи та релаксаційні техніки, спрямовані на зниження психофізіологічного напруження перед сном. Окрему увагу буде приділено відновлювальним практикам — формуванню вечірніх ритуалів, корекції циркадних ритмів та створенню комфортного середовища для сну.
 
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3vByBOqo-ES9b2b8RClan0k91njx-a8pa66_UjsxjwLLm0g/viewform?usp=sharing
 

doc file

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ