Укр. Укр.

Eng. Eng.
УВАГА!!!! 25 жовтня 2024 р. відбудеться Марафон психологічних технологій та практик



МАРАФОН ПСИХОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ПРАКТИК «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ»


У рамках марафону технологій та практик запрошуємо на семінар "Вирішення внутрішніх протиріч та конфліктів в ситуації релокації"


Проблема:
Релокація запускає глибокі "життєві установки" - нове середовище вимагає радикальної адаптації і тому встановлені стереотипи, ставлення та навички Потрібно відбудовувати життя, розвивати новий сенс у житті, будувати стосунки заново.
Це серйозний виклик для самої людини (його цілісності, я), його сімейних стосунків.
Це створює напругу і внутрішнє невдоволення ситуацією і собою, що виражається в позакаральних реакціях, претензіях до рідних, пасивності, невпевненості, депресивному настрої тощо. Причина - протиріччя між вимогами ситуації та внутрішніми можливостями та самообразом.
Спосіб
Тренінг "Вирішення внутрішніх протистоянь та конфліктів" дозволяє учаснику подолати внутрішню напругу, реконструюючи нові сенси для встановлених категорій (я, сім'я, сила, самооцінка, професія, любов, успіх тощо ), переглядаючи встановлені стереотипи та обмеження. Це відбувається за допомогою методу активної уяви та методу семантичної трансформації.
Метод активної уяви (д. Дорст) - форма вільної уяви, спосіб інтенсивного контакту з внутрішніми зображеннями, семантичними імпульсами від власного "Я", за умови, що ми дозволимо те, що відбувається. Необхідною частиною методу активної уяви є опрацювання досвіду в уяві, спрямоване на його розуміння і інтерпретацію в контексті поточної ситуації, питань, проблем і головного в житті уявлення.
Метод семантичної трансформації (Ф. Фанч) - спосіб відкриття сенсів, модлів сприйняття та "переписання" сенсів через ментальні експерименти та актуалізацію ідеї.
Спікер: лікар Анна Кіселева
Психолінгвіст, керівник тренінгового центру Інституту прикладної психології "Гуманітарний центр" (Харків), консультант з бізнес-комунікацій.
Практика: автор тренінгових програм "Управління цінностями"; "Управління конфліктами", "Проблемна комунікація"; "Вирішення внутрішніх протиріч та конфліктів"
Член міжнародних асоціацій Міжнародна асоціація прикладної психології, Міжнародної асоціації досліджень економічної психології
Автор понад 85 наукових публікацій.
Мова цього семінару - англійська.

doc file

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ