Укр. Укр.

Eng. Eng.



ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ II МІЖНАРОДНОГО СЕМІНАРУ «TRAINING IN SOCIAL SCIENCES IN THE NETHERLANDS AND ITALY AFTER THE BOLOGNA AGREEMENT»


6 червня 2005 року в Києві відбувся ІІ міжнародний семінар з організаційної та економічної психології "Training in social sciences in the Netherlands and Italy after the Bologna agreement".


        Організатори: Інститут психології ім. Г. С. Костюка АПН України, лабораторія організаційної психології; Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці.

       У семінарі взяли участь 26 осіб, серед яких більшість -  члени Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП): завідуючи кафедрами, викладачі університетів та інститутів післядипломної педагогічної освіти, практичні  психологи в закладах освіти, аспіранти та студенти (представники з різних осередків УАОППП та регіонів України).

      Запрошеними гостями семінару були:

  • Люк Хагендоорн– професор Утрехтського університету (Нідерланди, м. Утрехт);
  • Едвін Поппе– професор Роттердамського університету “Еразмус” (Нідерланди, м. Роттердам);
  • П’єранджело Пері– професор університету Тренто (Італія, м. Тренто).

         Перша частина семінару була присвячена проблемам впровадження ідеї Болонської угоди в західних університетах, зокрема, в Нідерландах та в Італії. Запрошені професори окреслили коло позитивних моментів та складнощів, пов’язаних з впровадженням Болонської угоди в їх країнах. Учасники семінару з України прийняли активну участь в дискусії та відзначили значущість питань, що обговорювались для реалізації ідей впровадження Болонської угоди в Україні. Більш детальну інформацію про семінар читайте у номері 16 журналу “Актуальні проблеми психології. Том 1. Організаційна психологія. Економічна психологія, Соціальна психологія” / За наук. ред. С. Д. Максименка, Л. М. Карамушки”.

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ